Цей Організація та планування проєкту модуль є частиною програми FIELD. 
Програма FIELD – це безкоштовна інноваційна програма з підвищення професійного потенціалу співробітників. Метою FIELD є розвиток кадрового резерву з числа фахівців місцевого, національного та міжнародного рівня, готових до здійснення оперативних програм гуманітарного реагування в країні та здатних взяти на себе керівництво ними. 
Ознайомитися з програмою FIELD можна за посиланням 

A person with a lightbulb over their head
Яку користь я отримаю з цього курсу? 

На етапі розробки та планування проекту необхідно приділити час для ефективного налагодження проектних операцій та планування реалізації проекту. Цей модуль зосереджений саме на ролі керівників проектів. Метою цього модуля є визначення ключових кроків, які має виконати керівник проекту, використовуючи різні управлінські підходи до виконання завдань протягом циклу реалізації проекту. 


A clock showing 15 minutes passing
Як довго триватиме курс? 

Орієнтовно 30 хвилин. Користувач може вийти з модуля в будь-який момент, а при поверненні продовжити роботу з місця, де зупинився. 


Three stacks of coins with a question mark on the top
Яка вартість? 

Цей курс безкоштовний! 


The word START and a question mark in a circle
З чого мені почати? 

 

Перетягніть сторінку нагору та натисніть   Приєднатися до курсу  . Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. Вам не обов'язково проходити курс за один раз. Ви завжди можете продовжити пізніше з того місця, де зупинилися.



З усіх питань стосовно програми FIELD звертайтесь за адресою:   FIELD@savethechildren.org.uk