Цей курс є частиною HOP Fundamentals, відкритого каталогу якісних інтерактивних навчальних модулів для самостійного вивчення, що курується постачальниками партнерських послуг або створюється Save the Children.


Курс основ спрямований на те, щоб люди починали свою кар'єру в гуманітарному секторі або для тих, хто переходить з сектору розвитку. Він також спрямований на осіб, які ніколи не проходили офіційної підготовки з основ гуманітарної діяльності, або на тих, хто бажає «оновити» свої знання.


Ретельно розроблені основи мають забезпечити упорядковану навчальну подорож, яка охоплює ключові теми, пов'язані з наданням якісного реагування на надзвичайні ситуації.


A person with a thinking bubble
Чи цей курс для мене?
HOP Fundamentals ідеально підходить для всіх: для людей, які починають свою кар'єру в гуманітарному секторі, а також для тих, хто переходить з сектору розвитку, тих, хто ніколи не мав формальної підготовки з «основ», або тих, хто хотів б підвищити свою кваліфікацію.


A person with a lightbulb over their head
 Яку користь я отримаю від цього курсу?

Цей модуль орієнтований на осіб, які бажають отримати розуміння написання пропозицій та звітів у гуманітарному контексті та контексті розвитку.


A clock showing 15 minutes passing
 Скільки часу це займе?
 1-2 години. Ваш прогрес буде записано автоматично, і вам не потрібно завершувати програму за один раз — ви завжди можете продовжити пізніше з того місця, де зупинилися.

Three stacks of coins with a question mark on the top
 Скільки це коштує?
 Ця програма безкоштовна!


The word START and a question mark in a circle Як почати навчання?
 Перейдіть до верхньої частини сторінки та натисніть кнопку «Приєднатися до курсу». Після цього ви перейдете до вмісту програми.


Якщо у вас виникли запитання щодо НОР, пишіть на адресу: HOP@savethechildren.org.uk


Захист даних

Цей курс був створений британським Фондом порятунку дітей (Save The Children UK) та Міжнародною благодійною організацією, які відстежують застосування цього курсу з метою гарантії його відповідності поставленій меті. Отже, співробітники зазначених компаній зможуть бачити ім'я, яке Ви використовуєте на Kaya, та будь-яку інформацію про Вашу професійну діяльність, яку Ви нам надали.


Перед проведенням аналізу або складанням звітів всі отримані дані будуть анонімізовані. Якщо у Вас виникли запитання щодо цього, напишіть на адресу електронної пошти digitallearning@savethechildren.org.uk