Цей модуль Безпека та захист протягом перших 1-2 тижнів і постійне вдосконалення є частиною ширшої програми FIELD. 
Програма FIELD – це безкоштовна інноваційна програма з підвищення професійного потенціалу працівників. Метою FIELD є розвиток кадрового резерву з числа фахівців місцевого, національного та міжнародного рівня, готових до здійснення оперативних програм гуманітарного реагування в країні та здатних взяти на себе керівництво ними. 


Ознайомитися з програмою FIELD можна за посиланням



A person with a thinking bubble
 Чи підійде мені цей курс?

 

Цей курс розроблений для працівників місцевих, національних та міжнародних гуманітарних організацій, які займаються підготовкою та здійсненням оперативних програм в країні в рамках гуманітарної діяльності. Курс призначений для охочих детальніше дізнатися про охорону та безпеку при виконанні гуманітарних проєктів протягом перших 1-2 тижнів після початку робіт та подальшого вдосконалення отриманих знань. 



A person with a lightbulb over their head
 Яку користь я отримаю з цього курсу? 

 

Цей курс розповідає про початкові заходи безпеки протягом перших 1-2 тижнів розгортання, серед яких плани із забезпечення безпеки, стандартні операційні процедури (СОП) і плани дій в надзвичайних ситуаціях. Він також розглядає, що потрібно для моніторингу ситуації та пошуку постійних покращень безпеки після безпечного виконання операцій.



A clock showing 15 minutes passing
 Як довго триватиме курс? 
  

Приблизно 60 хвилин. Користувач може вийти з модуля в будь-який момент, а при поверненні продовжити роботу з місця, де зупинився. 



Three stacks of coins with a question mark on the top
  Яка вартість? 
  Цей курс безкоштовний! 


The word START and a question mark in a circle

 

 З чого мені почати? 


 

Натисніть кнопку   Приєднатися до курсу   на цій сторінці. Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. 


 

 

З усіх питань стосовно програми FIELD звертайтесь за адресою: DigitalLearning@savethechildren.org.uk