Цей модуль є частиною програми FIELD

 

Програма FIELD – це безкоштовна інноваційна програма з підвищення професійного потенціалу працівників. Метою FIELD є розвиток кадрового резерву з числа фахівців місцевого, національного та міжнародного рівня, готових до здійснення оперативних програм гуманітарного реагування в країні та здатних взяти на себе керівництво ними.

Ознайомитися з програмою FIELD можна за посиланням 



A person with a thinking bubble
 Чи підійде мені цей курс? 

Цей курс призначений для місцевого, загальнонаціонального та міжнародного гуманітарного персоналу, який бере участь у підготовці та приймає керівництво програмами діяльності гуманітарного реагування в країні. Цей курс призначений для тих, хто бажає більше дізнатися про адвокацію в умовах надання гуманітарної допомоги. 


A person with a lightbulb over their head
 Яку користь я отримаю з цього курсу?

Адвокація – це цілеспрямований процес впливу на тих, хто приймає рішення щодо розроблення, коригування та впровадження політики. У межах цього курсу розглядається те, як спілкуватися зі ЗМІ в надзвичайних ситуаціях, щоб відстоювати/просувати свою організацію та її керівні принципи. 


A clock showing 15 minutes passing
 Як довго триватиме курс? 
 Приблизно 1 годину. Користувач може вийти з модуля в будь-який момент, а при поверненні продовжити роботу з місця, де зупинився. 


Three stacks of coins with a question mark on the top
 Яка вартість? 
 Цей курс безкоштовний! 


The word START and a question mark in a circle

З чого мені почати? 

 

ClНатисніть кнопку   Приєднатися до курсу   на цій сторінці. Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. 





З усіх питань стосовно програми FIELD звертайтесь за адресою: DigitalLearning@savethechildren.org.uk