Acest modul privind recrutarea și inițierea în situații de urgență face parte din programul FIELD. FIELD este un program revoluționar și gratuit de consolidare a capacității. Scopul acestui program este acela de a consolida un fond de personal local, național și internațional care să se poată pregăti pentru programele operaționale în cadrul intervențiilor umanitare la nivel de țară și să se ocupe de acestea.


Poți vedea mai multe despre programul FIELD aici. 


Aproximativ două ore. Poți ieși din curs oricând; când revii, modulul va fi reluat de la ultima secțiune completată. 

A person with a thinking bubble
 

Acest curs este pentru mine?


Acest curs explorează modul în care lucrul cu mass-media în timpul unui răspuns de urgență necesită o planificare și execuție atente. Când este făcut corect, poate avea ca rezultat o acoperire puternică pentru organizație, o șansă de a influența susținătorii și donatorii actuali și viitori, de a evidenția preocupările pentru copii și de a crește profilul organizației din care faci parte. 


A person with a lightbulb over their head
 

Cum voi beneficia de acest curs?


Lucrul cu mass-media în timpul unui răspuns de urgență necesită o planificare și execuție atente. Când este făcut corect, poate avea ca rezultat o acoperire puternică pentru organizație, o șansă de a influența susținătorii și donatorii actuali și viitori, de a evidenția preocupările pentru copii și de a crește profilul organizației din care faci parte. Prin urmare, este una dintre abilitățile esențiale de care au nevoie comunicatorii de urgență. 


A clock showing 15 minutes passing
 

Cât timp va dura?

 Aproximativ două ore. Poți ieși din curs oricând; când revii, modulul va fi reluat de la ultima secțiune completată. 

Three stacks of coins with a question mark on the top
 

Cât costă?

 Acest curs este gratuit!

The word START and a question mark in a circle

Cum să încep?

 

Derulați în partea de sus a paginii și faceți clic pe butonul Înscrieți-vă la curs. Acest lucru vă va duce la conținutul cursului. Nu este nevoie să finalizați cursul dintr-o singură mișcare - puteți continua oricând mai târziu de unde ați rămas.

Pentru întrebări legate de programul FIELD, scrie un e-mail la: FIELD@savethechildren.org.uk