Цей модуль є частиною програми FIELD


Програма FIELD – це безкоштовна інноваційна програма з підвищення професійного потенціалу працівників. Метою FIELD є розвиток кадрового резерву з числа фахівців місцевого, національного та міжнародного рівня, готових до здійснення оперативних програм гуманітарного реагування в країні та здатних взяти на себе керівництво ними. 


Ознайомитися з програмою FIELD можна за посиланням 



A person with a thinking bubble
 Чи підійде мені цей курс? 

Цей курс призначений для того, щоб допомогти керівникам на місцях або медіа-менеджерам взаємодіяти зі ЗМІ. Здатність взаємодіяти зі ЗМІ обов’язкова для лідерів, прибічників, співробітників гуманітарних організацій, програмних фахівців і прес-секретарів. 


A person with a lightbulb over their head
 Яку користь я отримаю з цього курсу?

Робота зі ЗМІ під час реагування на надзвичайні ситуації вимагає ретельного планування й виконання. Якщо все зробити правильно, то можна досягти значного висвітлення діяльності вашої організації, отримати можливість вплинути на теперішніх і майбутніх прихильників та донорів, привернути увагу до проблем дітей і підвищити авторитет організації. Тому це одна із вкрай необхідних навичок для комунікаторів екстреної допомоги. 

Якщо все зробити правильно, то можна досягти значного висвітлення діяльності вашої організації, отримати можливість вплинути на теперішніх і майбутніх прихильників та донорів, привернути увагу до проблем дітей і підвищити авторитет організації.


A clock showing 15 minutes passing
 Як довго триватиме курс? 
 Приблизно 1 годину. Користувач може вийти з модуля в будь-який момент, а при поверненні продовжити роботу з місця, де зупинився. 


Three stacks of coins with a question mark on the top
 Яка вартість? 
 Цей курс безкоштовний! 


The word START and a question mark in a circle

З чого мені почати? 

 

Натисніть кнопку   Приєднатися до курсу   на цій сторінці. Вас буде перенаправлено на сторінку курсу.

З усіх питань стосовно програми FIELD звертайтесь за адресою: DigitalLearning@savethechildren.org.uk