Acest modul privind recrutarea și inițierea în situații de urgență face parte din programul FIELD. FIELD este un program revoluționar și gratuit de consolidare a capacității. Scopul acestui program este acela de a consolida un fond de personal local, național și internațional care să se poată pregăti pentru programele operaționale în cadrul intervențiilor umanitare la nivel de țară și să se ocupe de acestea.

Poți vedea mai multe despre programul FIELD aici. 



A person with a thinking bubble
 Cum voi beneficia de acest curs?

Acest curs se adresează personalului umanitar local, național și internațional implicat în pregătirea și preluarea programelor operaționale din țară în răspunsurile umanitare. Acest curs se adresează persoanelor care doresc să învețe mai multe despre comunicațiile în medii umanitare. 


A person with a lightbulb over their head
 Cum voi beneficia de acest curs?

În acest curs vom arunca o privire asupra rolului pe care îl joacă comunicațiile și scopul și beneficiile acestora în mediile umanitare. Vom analiza unele dintre rezultatele cheie pe care te poți aștepta să le creezi într-un răspuns și abordări ale celor mai bune practici pentru producerea acestora. Vom explora, de asemenea, riscurile legate de colectarea de conținut pentru produse de comunicare și modul în care îți menții siguranța proprie și a celorlalți.



A clock showing 15 minutes passing
 

Cât timp va dura?

 Aproximativ două ore. Poți ieși din curs oricând; când revii, modulul va fi reluat de la ultima secțiune completată. 


Three stacks of coins with a question mark on the top
 Cât costă? 
 Acest curs este gratuit!


The word START and a question mark in a circle

 Cum să încep?


Fă clic pe butonul „Înscriere la curs” de pe această pagină. Vei accesa astfel pagina dedicată cursului. 

Pentru întrebări legate de programul FIELD, scrie un e-mail la: FIELD@savethechildren.org.uk


PROTECȚIA DATELOR

Acest curs a fost conceput de Save the Children UK și World Vision , care vor monitoriza modul în care este folosit acest curs, pentru a se asigura că este adecvat scopului pentru care a fost creat. Aceasta înseamnă că membrii personalului Save the Children UK și World Vision care se ocupă de monitorizare vor putea vedea numele pe care îl folosești pe platforma Kaya, precum și orice alte detalii profesionale pe care ni le-ai transmis. Înainte de a fi folosite pentru analiză sau raportare, toate aceste date vor fi anonimizate. Dacă ai întrebări legate de acest aspect, trimite un e-mail la Digitallearning@savethechildren.org.uk