Acest modul se adresează persoanelor care doresc să înțeleagă cum se redactează o propunere și un raport scris în contexte umanitare și de dezvoltare. 

 

Scopul acestei formări este de a oferi o introducere în procesele de redactare a propunerilor și a rapoartelor. Veți vedea de ce redactarea propunerilor și a rapoartelor este importantă și cum pot fi utilizate atât pe plan intern, cât și ca o modalitate de a distinge între programele cu donatori. Vi se vor prezenta elementele-cheie ale unui raport sau ale unei propuneri de bună calitate, respectiv modul de aplicare a cerințelor relevante de raportare a donatorilor, utilizând mecanismele de sprijin disponibile. 


Acest curs face parte din Fundamentele HOP, un catalog cu acces liber, urmat în ritm propriu, de module de învățare de calitate și interactive, organizat de furnizori parteneri sau creat de Salvați Copiii. 


Da - veți putea descărca un certificat după ce ați finalizat toate modulele din cadrul programului. Derulați în partea de sus a paginii și faceți clic pe butonul Înscrieți-vă la curs. Acest lucru vă va duce la conținutul programului. 


Puteți vizita secțiunea „Fundamentele HOP” aici


A person with a thinking bubble
 Acest curs este potrivit pentru mine? 
 Acest curs se adresează persoanelor care își încep cariera în sectorul umanitar sau celor care trec din sectorul de dezvoltare. De asemenea, se adresează persoanelor care nu au primit niciodată o pregătire oficială privind elementele esențiale ale acțiunii umanitare sau celor care doresc să-și „împrospăteze” cunoștințele.


A person with a lightbulb over their head
 Ce beneficii îmi va aduce acest curs? 
Scopul acestei instruiri este de a oferi o înțelegere fundamentală a proceselor de redactare a propunerilor și a rapoartelor în contexte umanitare și de dezvoltare.


A clock showing 15 minutes passing
 Cât timp va dura? 
 Aproximativ 1 până la 2 ore. Puteți ieși oricând și când vă întoarceți, modulul vă va duce de unde ați rămas.


Three stacks of coins with a question mark on the top
 Cât costă? 
 Acest program este gratuit! 


A certificate scroll with a rosette on it
 Voi primi un certificat la final? 
 Da - veți putea descărca un certificat după ce ați finalizat toate modulele din cadrul programului.


The word START and a question mark in a circle Cum încep? 
 Derulați în partea de sus a paginii și faceți clic pe butonul Înscrieți-vă la curs. Acest lucru vă va duce la conținutul programului.

Dacă aveți întrebări despre HOP, vă rugăm să trimiteți un e-mail la DigitalLearning@savethechildren.org.uk

Protecția datelor

Acest curs a fost conceput de Salvați Copiii UK, care vor monitoriza modul în care este folosit acest curs, pentru a se asigura că este adecvat scopului pentru care a fost creat. Aceasta înseamnă că membrii personalului Salvați Copiii UK care se ocupă de monitorizare vor putea vedea numele pe care îl folosești pe platforma Kaya, precum și orice alte detalii profesionale pe care ni le-ai transmis. 


Înainte de a fi folosite pentru analiză sau raportare, toate aceste date vor fi anonimizate. Dacă ai întrebări legate de acest aspect, trimite un e-mail la Digitallearning@savethechildren.org.uk