Ласкаво просимо до вступного модуля з чутливості до конфлікту.

Це окремий модуль, що пов'язаний з "Основами ПГО" – відкритим каталогом високоякісних інтерактивних навчальних модулів з можливістю самостійного вивчення, кураторство над якими здійснюють партнерські організації або які створені організацією "Save the Children".

Модуль "Основи" має три рівні і призначений для людей, які починають свою кар'єру в гуманітарному секторі, або для тих, хто переходить з сектору розвитку. Він також призначений для тих, хто ніколи не проходив формальної підготовки з основ гуманітарної діяльності, або для тих, хто бажає "освіжити" свої знання. 

Модуль "Основи" був ретельно розроблений, щоб забезпечити спрощений навчальний процес, який охоплює ключові теми, пов'язані з наданням якісних послуг з реагування на надзвичайні ситуації.

A person with a thinking bubble
Чи підійде мені цей курс?
Цей курс призначений для ознайомлення студентів гуманітарного сектору з чутливістю до конфліктів і може бути застосований до всіх студентів, як технічних, так і гуманітарних спеціальностей.
A person with a lightbulb over their head
Яку користь я отримаю з цього курсу?

По закінченню цього курсу слухачі зможуть:

  • Описувати основні принципи чутливості до конфліктів

  • Розпізнавати окремі ненавмисні негативні наслідки втручань з надання допомоги в різних ситуаціях
  • Визначати способи уникнення та пом'якшення конфліктів і максимізації позитивного впливу на соціальну згуртованість
  • Планувати чутливі до конфліктів втручання
A clock showing 15 minutes passing
Як довго триватиме курс?
 

Проходження курсу займе у вас близько 1 години. 

Ви самі вирішуєте, чи пройти його повністю, чи розподілити його на кілька сесій. Якщо ви вирішите розподілити його на кілька сесій, курс автоматично фіксуватиме ваш прогрес, і ви зможете продовжити з того місця, на якому зупинилися.
Three stacks of coins with a question mark on the top
Яка вартість курсу?
 Цей курс безкоштовний!
A certificate scroll with a rosette on it
Чи видається сертифікат після завершення курсу?
 Так! Ви отримаєте цифровий бейдж про завершення курсу після того, як виконаєте критерії для цього курсу.
The word START and a question mark in a circleЯк мені почати?
 Натисніть кнопку "Погоджуюся – Приєднатися до курсу" на цій сторінці. Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. Будьте певні, якщо ви не зможете пройти модуль відразу, ви завжди зможете продовжити з того місця, на якому зупинилися.

Захист даних

Цей курс був створений Академією гуманітарного лідерства, яка відстежує застосування цього курсу з метою гарантії його відповідності поставленій меті. Це означає, що співробітники Академії гуманітарного лідерства зможуть бачити ім'я, яке ви використовуєте на Kaya, і будь-яку професійну інформацію, яку ви нам надали. Перед проведенням аналізу або складанням звітів, всі отримані дані будуть анонімізовані.

 Якщо у вас виникли запитання щодо цього, напишіть на адресу електронної пошти digitallearning@savethechildren.org.uk