Eşitlik, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık

İnsani krizlerde hassas kişiler çoğu zaman göz ardı edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Eşitliğin, çeşitliliğin ve kapsayıcılığın nasıl teşvik edilebileceğini anlamak, yaşı ve geçmişi ne olursa olsun insanların,  aralarında ayrım gözetilmeden, adil ve etkin bir şekilde desteklenmesi için hayati önem taşır. Bu kurs; eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık konularında bilgi birikiminizi artırmak için tasarlanmıştır.

A person with a thinking bubble
Bu kurs bana uygun mu?
İnsani krizler sırasında savunmasız insanlar sıklıkla göz ardı edilebiliyor. Eşitlik, çeşitlilik ve katılımın nasıl teşvik edileceğini anlamak, her yaştan ve her kökenden insanı ayrımcı olmayan ve adil bir şekilde etkili bir şekilde desteklemek açısından çok önemlidir. Bu kurs eşitlik, çeşitlilik ve katılım bilginizi geliştirmek için tasarlanmıştır.

A person with a lightbulb over their head
Bu kurstan nasıl faydalanacağım?


İnsani krizlerde hassas kişiler çoğu zaman göz ardı edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Eşitliğin, çeşitliliğin ve kapsayıcılığın nasıl teşvik edilebileceğini anlamak, yaşı ve geçmişi ne olursa olsun insanların,  aralarında ayrım gözetilmeden, adil ve etkin bir şekilde desteklenmesi için hayati önem taşır. Bu kurs; eşitlik, çeşitlilik ve kapsayıcılık konularında bilgi birikiminizi artırmak için tasarlanmıştır

A clock showing 15 minutes passing
Ne kadar sürecek?
 Yaklaşık 60 dakika. Modülden dilediğiniz zaman çıkabilirsiniz ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Three stacks of coins with a question mark on the top
Ücreti nedir?
 Bu program ücretsiz!

A certificate scroll with a rosette on it
Sonunda bir sertifika veya dijital rozet alacak mıyım?
 Evet, kurs içerisindeki tüm modülleri tamamladığınızda sertifikanızı indirebileceksiniz.

The word START and a question mark in a circleNasıl başlayacağım?
 Bu sayfadaki "Kabul ediyorum - kursa katılın" düğmesine tıklayın. Bu düğmeye tıkladığınızda kurs sayfasına yönlendirileceksiniz.

Veri Koruma
Bu kursu hazırlayan Save the Children UK ve World Vision, kursun kullanımını izleyerek amacı dışında kullanılmasını önler. Dolayısıyla Save the Children UK ve World Vision izleme personeli, Kaya platformunda kullandığınız adı ve mesleğinizle ilgili bize sağladığınız diğer bilgileri görebilecektir.
Bütün bu veriler, herhangi bir analiz veya raporlama amacıyla kullanılmadan önce anonim hâle getirilecektir. Veri koruma hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen capacitybuilding@savethechildren.org.uk e-posta adresinden bizimle iletişime geçin.