Hoş geldiniz

Acil Durumlarda Su, Sanitasyon ve Hijyene (WASH) Giriş, sağlayıcı ortaklarımızın düzenlediği veya Save the Children’in tasarladığı, kalite garantili ve etkileşimli modüllerden oluşan, katılımcının kendi hızında ilerleyebileceği açık erişimli HOP’nin Temelleri programıyla ilişkili, diğer modüllerden bağımsız bir modüldür.

 

Temeller programı, üç seviyeden oluşur ve insani yardım sektöründe kariyerine başlayan veya kalkınma sektöründen geçiş yapan kişilere yöneliktir. İnsani eylemin temelleri konusunda hiç resmi eğitim almamış veya bilgi tazelemek isteyen kişiler için de uygundur.

 

HOP’nin Temelleri, kaliteli acil durum müdahalelerinin sağlanmasıyla ilgili temel konuları kapsayan, kolaylaştırılmış bir öğrenme yolculuğu sunmak için dikkatlice tasarlanmıştır.


A person with a thinking bubble
 Bu kurs bana uygun mu?
Bu kurs, kariyerine insani yardım sektöründe başlayan veya kalkınma sektöründen geçiş yapan kişilere yöneliktir. Ayrıca, insani yardımın temelleri hakkında hiçbir zaman resmi eğitim almamış veya bilgilerini 'tazelemek' isteyenlere yöneliktir.


A person with a lightbulb over their head
 Bu kurstan nasıl faydalanacağım?

Bu modül, acil durum bağlamlarında Su, Sanitasyon ve Hijyenin temel ilkelerini anlamak isteyen bireylere yöneliktir. 


A clock showing 15 minutes passing
 Ne kadar sürecek?
 

Süre: Yaklaşık 1-2 saat. Dilediğiniz zaman modülden çıkabilirsiniz ve geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.




Three stacks of coins with a question mark on the top
 Ücreti nedir?
 Bu program ücretsiz!

A certificate scroll with a rosette on it
 Programı tamamladığımda sertifika alacak mıyım?
 Evet, program kapsamındaki tüm modülleri tamamladığınızda sertifikanızı indirebileceksiniz.


The word START and a question mark in a circle Nasıl başlayacağım?
 Sayfanın en üstüne gidin ve Katılıyorum -  kursa katılın düğmesini tıklayın! Bu butona tıklayarak program içeriğine ulaşabileceksiniz.


HOP hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen digitallearning@savethechildren.org.uk e-posta adresinden bizimle iletişime geçin.


Veri koruma


Bu kursu tasarlayan Save the Children UK, amaca uygun olduğundan emin olmak için bu kursun nasıl kullanıldığını denetleyecektir. Bu; Save the Children UK izleme personelinin Kaya platformunda kullandığınız adı ve mesleğinizle ilgili bize sağladığınız diğer bilgileri görebileceği anlamına gelir.