Вітаємо у курсі "Основи забезпечення захисту SCI"  

Цей курс допоможе Вам зрозуміти, що означає забезпечення захисту в організації Save the Children. Ми розглянемо різноманітні питання захисту, що впливають на вразливі групи, яким ми служимо, і зосередимося на Ваших особистих зобов'язаннях у сфері забезпечення захисту.  

Паралельно з курсом Ви будете вести особистий щоденник учня. У ньому Ви можете записувати від руки і свої думки, що виникли після виконання завдань курсу, і власні роздуми. 


Цей курс доступний на багатьох мовах. Ознайомтеся тут.

A circle with a person questioning inside

Чи підходить мені цей тренінг

Цей курс допоможе Вам зрозуміти, що означає забезпечення захисту в організації Save the Children. Ми розглянемо різноманітні питання захисту, що впливають на вразливі групи, яким ми служимо, і зосередимося на Ваших особистих зобов'язаннях у сфері забезпечення захисту. 
 

A person in a circle who has a lightbulb over their head

Чи цей курс для мене?

По закінченню цього курсу ви навчитеся: 
  • Описувати стандарти захисту, яких ми очікуємо від Вас, наших працівників і представників, а також п'ять норм поведінки, що не підлягають обговоренню  
  • Розпізнавати проблеми, пов'язані із захистом
  • Застосовувати практики забезпечення захисту, коли йдеться про виявлення, реагування та звітування про проблеми, пов'язані із захистом, особливо під час роботи з дітьми та вразливими групами.   

Курс поділений на 6 модулів приблизно однакової тривалості, кожен з яких розрахований на 10-15 хвилин вивчення. Перший раз Ви пройдете курс послідовно, але потім Ви зможете повернутися до матеріалів. Корисно просто час від часу переглядати їх, щоб у будь-який момент освіжити знання термінів, фактів, цифр та історій. 

Ці модулі: 

1. Що таке забезпечення захисту?

2. Захист громад, що перебувають у зоні ризику

3. Як виникають проблеми із захистом?

4. Руйнування міфів — правда чи брехня?

5. Як Ви можете допомогти?

6. Бути готовим повідомити

A clock showing time passing
Скільки часу це займе?
 Тривалість: близько 1 години 

Three stacks of coins with question marks on the tops

Скільки це коштує?

 Ця програма безкоштовна!

A scrolled certificate with a rosette on itЧи отримаю я в кінці сертифікат?

Свідоцтво про завершення курсу (Certificate of Completion) є важливим документом, і ви повинні завантажити та зберегти його копію, оскільки вам потрібно буде надати підтвердження дати завершення навчання.

Це Свідоцтво дійсне протягом 2 років, після чого вам необхідно буде пройти курс із забезпечення захисту повторно.


A circle with START and a question mark in
Як почати навчання?
 

Перейдіть до верхньої частини сторінки та натисніть кнопку «Приєднатися до курсу». Після цього ви перейдете до вмісту програми.




 

Захист даних

Цей курс був створений британським Фондом порятунку дітей (Save The Children UK) та Міжнародною благодійною організацією World Vision, які відстежують застосування цього курсу з метою гарантії його відповідності поставленій меті. Отже, співробітники зазначених компаній зможуть бачити ім'я, яке Ви використовуєте на Kaya, та будь-яку інформацію про Вашу професійну діяльність, яку Ви нам надали. 
Перед проведенням аналізу або складанням звітів всі отримані дані будуть анонімізовані. Якщо у Вас виникли запитання щодо цього, напишіть на адресу електронної пошти digitallearning@savethechildren.org.uk