Bine ați venit la cursul „Sănătatea mintală și bunăstarea adolescenților afectați de conflict”

Acest curs este inclus pe platforma centrului MHPSS Collaborative! Vizitați platforma centrului MHPSS Collaborative pentru a consulta mai multe cursuri de formare online, videoclipuri, seminarii online înregistrate și oportunități de formare față-în-față.

A person with a thinking bubble
Este acest curs pentru mine?

Acest curs se adresează specialiștilor implicați în programe pentru și cu adolescenții și tutorii acestora afectați de războiul din Ucraina. De asemenea, acesta le poate fi de ajutor managerilor de programe în dezvoltarea de programe de înaltă calitate. 
A person with a lightbulb over their head
Cum mă va ajuta acest curs?
La finalul cursului veți putea:
  • Să descrieți unele provocări și riscuri cu care se confruntă adolescenții și tutorii acestora în zonele de conflict. 
  • Să identificați metodele potrivite de a-i sprijini pe adolescenți și pe tutorii acestora.
  • Să recunoașteți instrumentele practice de sprijinire a adolescenților și a tutorilor acestora în situații de conflict.  
A clock showing 15 minutes passing
Cât timp durează?
 Cursul va dura 2-3 ore în total.

Three stacks of coins with a question mark on the top
Cât costă?
 Acest curs este gratuit!

A certificate scroll with a rosette on it
Voi primi un certificat la final?
 Da - acest curs vă oferă un certificat de finalizare după fiecare modul și o insignă digitală după finalizarea tuturor activităților necesare.
The word START and a question mark in a circleCum încep?
 Derulați până în partea de sus a paginii și faceți clic pe butonul       Înscriere la curs       . Acest lucru vă va redirecționa la conținutul cursului. Nu trebuie să finalizați cursul într-o singură sesiune - puteți oricând să faceți o pauză și să reluați învățarea mai târziu, de unde ați rămas.

Protecția datelor și consimțământ


Cursul a fost creat și este administrat de MHPSS Collaborative, HIAS, Humanitarian Leadership Academy și Salvați Copiii din Regatul Unit. Prin înscrierea la acest curs sunteți de acord ca MHPSS Collaborative, HIAS, Humanitarian Leadership Academy și Salvați Copiii din Regatul Unit să aibă acces la informațiile din profilul dumneavoastră Kaya, inclusiv la numele și adresa dumneavoastră de e-mail, pentru a vă putea furniza cursul. Pentru acest lucru este posibil să fie necesar să vă contacteze. Datele dumneavoastră vor fi anonimizate înainte de a fi folosite în scop de raportare sau de analiză. Dacă aveți întrebări cu privire la acest lucru, vă rugăm să trimiteți un e-mail la learner@mhpsscollaborative.org


Vizitați aici Rețeaua de sănătate mintală și sprijin psihosocial.