Вітаємо у Темі 4 -Взаємозв'язок Освіти в надзвичайних ситуаціях з гуманітарною діяльністю для забезпечення стйкості системи освіти на всіх етапах реагування 


Цей матеріал є частиною комплексного онлайн-курсу "Освіта в надзвичайних ситуаціях". 


У Темі 4 йдеться про те, що гуманітарне реагування, включаючи Освіту в надзвичайних ситуаціях, не є ізольованим, - воно чітко і нерозривно пов'язане з тим, що відбувалося до надзвичайних ситуацій, і з тим, що відбувається після них. Тому дуже важливо, щоб фахівці з освіти в надзвичайних ситуаціях застосовували під час планування та реалізації заходів з ОНС підхід, заснований на взаємозв'язку, аби допомогти забезпечити цю координацію, зменшуючи при цьому ризики, дублювання та марнотратство. 


A person with a thinking bubble
 Для кого ця тема?
Ця тема насамперед призначена для фахівців з освіти в надзвичайних ситуаціях (ОНС) або освітян-практиків, щоб допомогти їм краще зрозуміти, як і чому освіта в надзвичайних ситуаціях взаємопов'язана з гуманітарною діяльністю та розвитком. Вона також може слугувати корисним ресурсом для тих, хто працює в інших галузях, але бажає поглибити свої знання з цих питань, занурившись у зміст цього проміжного рівня. Ця тема є важливою для вивчення наступних тем онлайн-курсу, а також може слугувати підґрунтям для підготовки інших навчальних заходів. 


A person with a lightbulb over their head
Результати навчання

Після вивчення цієї теми ви зможете:   

  • Перерахувати та визначати різні етапи взаємозв'язку між гуманітарною діяльністю та розвитком 
  • Визначати деякі ключові освітні заходи, пов'язані з кожним етапом 
  • Пояснювати, як підхід до розробки програм, заснований на взаємозв'язку, сприяє системній стійкості 
  • Обирати керівний принцип узгодженості освіти, який найкраще відображає наведений сценарій взаємозв'язку 

A clock showing 15 minutes passing
Тривалість навчання
 Вивчення теми займе приблизно 6 годин. 


Three stacks of coins with a question mark on the top
Вартість навчання
 Навчання безкоштовне


A certificate scroll with a rosette on it
 Чи отримаю я сертифікат і цифровий бейдж у кінці? 
 Так, ви зможете завантажити сертифікат про завершення і цифровий бейдж після того, як Ви завершили всі необхідні дії протягом курсу.  


The word START and a question mark in a circle З чого мені почати? 
 Перетягніть сторінку нагору та натисніть «Приєднатися до курсу». Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. Вам не обов'язково проходити курс за один раз. Ви завжди можете продовжити пізніше з того місця, де зупинилися. 



Захист даних і згода

Цей курс створений та адмініструється Академією гуманітарного лідерства. Реєструючись на курс, ви погоджуєтеся, що ця організація отримає доступ до інформації вашого профілю на платформі Kaya, зокрема ваше ім’я та адресу електронної пошти, щоб ви могли завершити навчання на курсі. Для цього може виникнути необхідність зв’язатися з вами. Перед проведенням аналізу або складанням звітів всі отримані дані будуть анонімізовані. Якщо у вас виникли запитання щодо цього, напишіть на адресу електронної пошти digitallearning@savethechildren.org.uk