Ласкаво просимо до курсу «Особисте здоров'я та формування стійкості у рядових працівників і керівників» 
Цей курс допоможе вам, як рядовим працівникам або керівникам, зрозуміти вплив стресу на ваше життя та розвинути особисту та організаційну стійкість. Наприкінці курсу ви вже зможете самостійно складати свій особистий план дій і розширите знання про різні методи підтримки здоров'я та формування стійкості, які можна застосовувати під час стресових ситуацій. 

A person with a thinking bubble
Чи підійде мені цей курс? 
Багато працівників гуманітарної сфери відчувають тривогу, посттравматичний стрес, депресію та виснаження. У результаті, навіть якщо ви віддані своїй справі та маєте великий досвід, ваша робота може бути неефективною, а це означає, що люди, які постраждали від кризи, можуть не отримувати допомоги та захисту, яких вони потребують.

Тому інвестування в добробут і стійкість гуманітарного персоналу стало необхідністю.

Курс складається з двох напрямків:


    • Рядові працівники 

У напрямку «Рядові працівники» представлені новаторські думки та інформація, яка буде корисною для працівників гуманітарної сфери по всьому світу. Курс описує перехід від лікування до профілактики, що застосовується в організаціях будь-якого розміру та підкреслює, що добробут є спільною відповідальністю як окремої особи, так і організації в цілому. 

Завдяки цьому курсу ви зможете відкривати можливості для досягнення власного добробуту та дізнаєтеся, як управляти стресом і флотувати стійкість. Курс включає набір інструментів для вашої підтримки та методичний посібник. 

    • Керівники 

Вам, як керівнику, важливо знати про проблеми, з якими стикається ваша команда, а також мати змогу вирішувати такі організаційні питання, як велике робоче навантаження, обмежені ресурси та піклування про персонал після критичного інциденту. Курс містить численні посиланнями на найкращі практики та приклади організаційних протоколів 


A person with a lightbulb over their head
Яку користь я отримаю з цього курсу? 

По завершенні курсу ви, як Рядовий працівник:

  • Зможете визначати для себе , який саме стрес, ви переживаєте на роботі. 
  • Навчитеся визначати тривожні ознаки, на які слід звернути увагу у себе та своїх колег.
  • Навчитеся розробляти стратегії та методики, які допоможуть вам зменшити стрес і впоратися з різними стресовими ситуаціями. 


По завершенні курсу ви, як Керівник: 

  • Зможете визначати для себе , який саме стрес, ви переживаєте на роботі. 
  • Навчитеся визначати тривожні ознаки, на які слід звернути увагу у себе та своїх колег. 
  • Навчитеся розробляти стратегії та методики, які допоможуть вам зменшити стрес і впоратися з різними стресовими ситуаціями. 
  • Отримаєте інструкції щодо запровадження культури здоров’я та стійкості у вашій організації. 


A clock showing 15 minutes passing
Як довго триватиме курс? 
 Тривалість курсу - близько 120 хвилин, включаючи попереднє оцінювання та оцінювання після проходження курсу.

Three stacks of coins with a question mark on the top
Яка вартість? 
 Цей курс безкоштовний!
A certificate scroll with a rosette on it
Чи отримаю я сертифікат по завершенні? 
 Так! Ви зможете завантажити сертифікат і отримати цифровий бейдж після проходження попереднього оцінювання, модуля, оцінювання після проходження курсу та заповнення форми зворотного зв’язку. 

The word START and a question mark in a circleЗ чого мені почати? 
 Натисніть кнопку       Приєднатися до курсу       на цій сторінці. Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. Не хвилюйтеся, якщо Ви зупинитеся у проходженні модуля на півдорозі, то Ви завжди зможете продовжити пізніше з того місця, на якому зупинилися.
Захист даних
Цей курс створено Humanitarian Leadership Academy, яка контролює використання цього курсу, щоб переконатися, що він відповідає меті. Тому співробітники цієї компанії зможуть бачити ім’я, яке ви використовуєте на Kaya, і будь-яку інформацію про вашу професійну діяльність, яку ви нам надали.
Усі отримані дані будуть анонімізовані перед аналізом або звітністю. Якщо у вас виникли запитання щодо цього, надішліть електронний лист на digitallearning@savethechildren.org.uk