Ласкаво просимо до курсу «Перша психологічна допомога (PFA) для дітей»  
Цей курс познайомить вас із поняттями та етапами надання допомоги дітям після важкої події. ВІн містить завдання, які зосереджуються на ключових елементах PFA та способах їх застосування в гуманітарному контексті. 


Is this course for me?
Чи підійде мені цей курс? 
Звичайно, що так!Під час гуманітарної роботи або роботи з реагування на стихійні лиха ви можете контактувати з дітьми, які потребують негайної допомоги. PFA для дорослих широко використовується представниками всіх секторів, залучених до гуманітарної діяльності, але не менш важливим є задоволення потреб дітей. Цей курс особливо актуальний для вас, якщо ви працюєте на місцях із громадами та сім’ями, або якщо ви працюєте у сфері захисту дітей, психічного здоров'я і психосоціальної підтримки (MHPSS), охорони здоров’я, освіти, житла чи харчування. Цей курс також буде актуальним, якщо частина вашої роботи пов'язана з розвитком потенціалу інших. Якщо ви є представником вищої та середньої ланки керівництва або працівником громадського реагування, цей курс також допоможе вам розвинути навички, необхідні для спілкування з дітьми, які потрапили в біду, і допомогти їм отримати доступ до негайної допомоги, якої вони потребують. 

How will I benefit from the course?
Яку користь я отримаю з цього курсу? 
По завершенні цього курсу ви:
  • Вміло зможете користуватися навичками та знаннями, отриманими при проходженні цього курсу, для надання першої психологічної допомоги дітям і сім’ям. 
  • Зрозумієте важливість співпереживання дітям.
  • Розбиратиметеся у різних реакціях дітей залежно від їхнього віку та рівня розвитку і відповідним чином адаптуватимете свою мову та поведінку з дітьми та їх родинами. 
  • Вмітимете розпізнавати дітей, які потребують допомоги.
  • Розбиратиметеся у діях та методах надання ППД, включаючи спілкування з дітьми та роботу з дитиною на початковій стадії дистресу.
  • При наданні першої психологічної допомоги дійте за принципом - Спостерігай, Вислухай, Поєднай. 


How long will it take?
Як довго триватиме курс? 
 Тривалість курсу - близько 90 хвилин, включаючи попереднє оцінювання та оцінювання після проходження курсу. 

How much does it cost?
Яка вартість? 
 Цей курс безкоштовний! 

Will I get a certificate at the end?
Чи отримаю я сертифікат по завершенні? 

 Ви можете завантажити сертифікат після проходження курсу

How do I start? З чого мені почати? 
 Натисніть на кнопку Приєднатися до курсу у верхній частині сторінки. Вас буде перенаправлено на сторінку курсу. Не хвилюйтеся, якщо Ви зупинитеся у проходженні модуля на півдорозі, то Ви завжди зможете продовжити пізніше з того місця, на якому зупинилися. 
Захист даних
Цей курс створили Humanitarian Leadership Academy та Save The Children UK, які контролюють використання цього курсу, щоб переконатися, що він відповідає меті. Тому співробітники цих компаній зможуть бачити ім’я, яке ви використовуєте на Kaya, і будь-яку інформацію про вашу професійну діяльність, яку ви нам надали.
Усі отримані дані будуть анонімізовані перед аналізом або звітністю. Якщо у вас виникли запитання щодо цього, надішліть електронний лист на digitallearning@savethechildren.org.uk