Курс «Вступ до оцінки потреб у надзвичайних ситуаціях» — це окремий курс, пов’язаний з Основами ПГО, каталогом інтерактивних модулей із відкритим доступом для самостійного навчання з гарантованою якістю, підготовлених постачальниками-партнерами або створених організацією Save the Children.

Ці Основи призначені для людей, які починають свою кар’єру в гуманітарному секторі або перейшли туди з програм розвитку. Вона також спрямована на тих, хто ніколи не навчався основам гуманітарної діяльності, або тих, хто бажає 'освіжити' свої знання.   


Основи було ретельно розроблено так, щоб навчальна подорож була простою та охоплювала ключові теми якісного реагування на надзвичайні ситуації.  



Ресурси, які використовуються в цьому навчанні  

Було проведено ретельний аналіз існуючих ресурсів і вказівок для оцінки потреб, щоб забезпечити зміст та переконатися, що підхід відповідає стандартам галузі та рекомендаціям щодо якісної оцінки потреб. Таким чином, контент цього навчання адаптований переважно з таких ресурсів:  




A person with a thinking bubble
  Цей курс для мене? 
 Цей курс спрямований на людей, які починають свою кар’єру в гуманітарному секторі або перейшли туди з програм розвитку. Він також спрямований на тих, хто ніколи не навчався основам гуманітарної діяльності, або тих, хто бажає 'освіжити' свої знання.


A person with a lightbulb over their head
  Яку користь я отримаю від цього курсу?   
 

До кінця цього курсу ви зможете:  


  1. Пояснити значення та важливість оцінки потреб для забезпечення прийняття рішень, заснованих на фактичних даних, які ґрунтуються на потребах, озвучених постраждалим населенням   

  2. Визначити важливі принципи і стандарти, яких необхідно дотримуватися при здійсненні оцінки потреб   

  3. Описати різні типи оцінок і коли їх використовувати при реагуванні  

  4. Впровадити якісну оцінку потреб, яка адаптована до ключових інформаційних прогалин у реагуванні, дотримуючись 9 практичних кроків, викладених у цьому навчанні 

  5. Перелічити ключові вимоги, які потрібні при здійсненні оцінки з місцевими партнерами або у координації з іншими організаціями протягом реагування  


A clock showing 15 minutes passing
  Скільки часу це займе?  
  Приблизно 1 годину 30 хвилин. Ви можете вийти у будь-який час, і ваш прогрес буде збережено.  


Three stacks of coins with a question mark on the top
  Скільки це коштує?  
  Ця програма безкоштовна!  


A certificate scroll with a rosette on it
  Чи отримаю я сертифікат і цифровий бейдж у кінці?  
  Так, ви зможете завантажити сертифікат про завершення і цифровий бейдж після того, як Ви завершили всі необхідні дії протягом курсу.  

The word START and a question mark in a circle  Як почати?  
  Прокрутіть до верхньої частини сторінки та натисніть кнопку Приєднатися до курсу. Там ви побачите вміст програми.  



З усіма питаннями щодо цього модуля звертайтеся до DigitalLearning@savethechildren.org.uk