A person with a thinking bubble
Aceste resurse sunt pentru mine?

Resursele de formare față în față a Programului de operațiuni umanitare sunt destinate formatorilor și facilitatorilor care doresc să organizeze ateliere care sprijină personalul umanitar în dezvoltarea abilităților, cunoștințelor și încrederii pentru a răspunde la situații de urgență și pentru a oferi sprijin celor care au nevoie de el, atunci când au nevoie.  

a circle with an icon of a learner and light bulb
Cum voi beneficia de aceste resurse?

Dacă sunteți în căutarea unor resurse de formare care vizează dezvoltarea abilităților și cunoștințelor pentru persoanele care își încep cariera în sectorul umanitar sau pentru cei care se transferă din sectorul de dezvoltare, atunci aceste resurse sunt pentru dvs.  

De asemenea, se adresează persoanelor care nu au primit niciodată o pregătire oficială privind elementele esențiale ale acțiunii umanitare sau celor care doresc să-și „împrospăteze” cunoștințele.  


a circle with a clock in it

Cât timp va dura? 

Resursele de instruire acoperă materiale care prezintă sesiuni/teme individuale și ateliere de lucru mai lungi.  


a circle with money in it

Cât costă? 

Resursele sunt gratuite 






Voi primi un certificat la final? 

Nu. Acestea sunt resurse de instruire. 




Cum să încep? 

Derulați în partea de sus a paginii și faceți clic pe butonul Înscrieți-vă la curs. Acest lucru vă va duce la conținutul programului. 

 Cog and a book
Timestamp-ul

Publicare: Mai 2023

   

Protecția datelor

Acest curs a fost conceput de Save the Children UK și World Vision, care vor monitoriza modul în care este folosit, pentru a se asigura că este adecvat scopului pentru care a fost creat. Aceasta înseamnă că membrii personalului Save the Children UK și World Vision care se ocupă de monitorizare vor putea vedea numele pe care îl folosești pe platforma Kaya, precum și orice alte detalii profesionale pe care ni le-ai transmis. 


Înainte de a fi folosite pentru analiză sau raportare, toate aceste date vor fi anonimizate. Dacă ai întrebări legate de acest aspect, trimite un e-mail la digitallearning@savethechildren.org.uk