Ласкаво просимо на сторінку "Гуманітарний доступ та гуманітарни принципи".

Цей електронний навчальний курс охоплює чотири основні принципи гуманітарного доступу, "червоні лінії", які існують для організацій, що надають гуманітарну допомогу, а також права та обов'язки сторін конфлікту. Звертаємо Вашу увагу, що курс ведеться українською мовою. 


A person with a thinking bubble
Чи підходить мені цей курс?

Цей курс призначений для всіх гуманітарних працівників, які працюють на передовій, взаємодіють зі співрозмовниками та бажають дізнатися більше про гуманітарни принципи та доступ.

A person with a lightbulb over their head
Яку користь я отримаю від цього курсу?

Після закінчення цього курсу ви отримаєте уявлення про основні гуманітарні принципи, які підготують вас до прийняття рішень, що допоможуть вам ефективно виконувати свою роботу.

A clock showing 15 minutes passing
Скільки часу це займе?
 Цей курс займе у вас близько 60 хвилин.
Three stacks of coins with a question mark on the top
Скільки це коштує?
 Цей курс безкоштовний!
A certificate scroll with a rosette on it
Чи отримаю я по закінченню сертифікат?
 Так - Ви зможете завантажити сертифікат після того, як пройдете всі модулі курсу.
The word START and a question mark in a circleЗ чого почати?
 Перейдіть на початок сторінки та натисніть на кнопку   Початок курсу  . Після цього ви перейдете до змісту курсу. Вам не обов'язково проходити курс за один раз - ви завжди можете продовжити пізніше з того місця, на якому зупинилися.    

Захист даних

Цей курс створений та адмініструється Норвезькою радою у справах біженців (NRC). Це означає, що NRC буде мати доступ до імені, яке ви використовуєте на "Kaya", і будь-яку професійну інформацію, яку ви нам надали. Всі такі дані будуть анонімізовані перед використанням для будь-якого аналізу або звітності. Якщо у Вас виникли запитання, будь ласка, надсилайте їх на електронну адресу: kayasupport@nrc.no