Modulul „Identificarea și definirea proiectelor” face parte din programul FIELD. 


FIELD este un program revoluționar și gratuit de consolidare a capacității. Scopul acestui program este acela de a consolida un fond de personal local, național și internațional care să se poată pregăti pentru programele operaționale în cadrul intervențiilor umanitare la nivel de țară și să se ocupe de acestea. 


Poți vedea mai multe despre programul FIELD aici. 

A person with a lightbulb over their headCum mă va ajuta acest curs? 

Etapa de identificare și definire a ciclului de viață al proiectului poate fi dificilă și complicată pentru organizații și pentru echipele de proiect. În multe cazuri, intervalul de timp de la evaluarea nevoilor umanitare până la elaborarea unei logici de proiect și primirea finanțării din partea donatorilor este incredibil de scurt și pune presiune asupra echipei, marja de erori fiind foarte mică. 

Acest modul își propune să prezinte etapele-cheie și competențele tehnice necesare în faza de identificare și definire a unui proiect umanitar. Acesta se concentrează în special asupra rolul managerului de proiect pe parcursul acestei etape a proiectului. 


A clock showing 15 minutes passingCât durează? 

Aproximativ o oră. Poți ieși din curs oricând; când revii, modulul va fi reluat de la ultima secțiune completată. 


Three stacks of coins with a question mark on the topCât costă? 

Acest curs este gratuit! 

A certificate scroll with a rosette on it
Voi primi un atestat digital la final? 
 

Da – vei putea descărca un atestat digital după ce ai finalizat modulul și feedbackul aferent. Programul FIELD nu oferă certificate de absolvire. 


The word START and a question mark in a circleCum încep? 
 

Du-te în partea de sus a paginii și fă clic pe butonul    Înscriere curs   . Vei accesa astfel conținutul cursului. Nu este necesar să parcurgi cursul într-o singură sesiune de învățare; poți relua mai târziu de unde ai rămas. Pentru întrebări legate de programul FIELD, scrie un e-mail la:  FIELD@savethechildren.org.uk
 Pentru probleme tehnice, vă rugăm să trimiteți un e-mail la: Digitallearning@savethechildren.org.uk